dilluns, 19 de gener del 2009

Anarquistes navarclins (III)

En el Diccionari biogràfic del moviment obrer als països catalans, una obra coordinada per Blai Pagès i publicat per la Universitat de Barcelona (2000), hi ha constància d'un anarquista navarclí, Gabriel Piedra. Aquí hi ha la ressenya que en dóna:

PIEDRA, GABRIEL, anarcosindicalista a Navarcles (segle XX). Fou delegat al Ple Regional de Sindicats Únics de Catalunya (CNT) celebrat a Barcelona el març de 1933, en nom del Sindicat Únic de Treballadors de Navarcles.

1 comentari:

patrimoni.gencat ha dit...

Hola,

Des del web Patrimoni.gencat ens volem posar en contacte amb tu per donar-te a conèixer el portal i els seus continguts: agenda, monogràfics, una televisió online, escapades, notícies, fotografies panoràmiques, descobertes, jocs, eines 2.0... El patrimoni català com mai l’has vist!

Et volem presentar també els blogs del portal, per si els vols enllaçar des del teu blog o fer-ne esment en un post. T’animem, a més, a participar en aquests dos espais, oberts a tothom, on hi esperem veure els teus comentaris, opinions i experiències.

oParticipa! El blog de Patrimoni.gencat. Hi trobaràs informació resumida de les notícies, monogràfics i escapades que anem publicant al web perquè en puguis dir la teva.

http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/participa

oEl patrimoni no em diu res! El blog dels pat.escèptics. Hi ha un internauta que es dedica a fer crítiques molt àcides sobre Patrimoni.gencat... Vols conèixer la cara més divertida i irreverent del portal?

http://elpatrimoninoemdiures.blogspot.com

Gràcies per fer créixer el patrimoni català amb nosaltres!

http://www.patrimoni.gencat.cat