dijous, 3 de juliol del 2008

L'Agenda de Navarcles, de juliol de 2008


Com cada mes, l'Ajuntament ha publicat l'agenda cultural corresponent al mes de juliol. La distribueixen per totes les cases del poble, però també us la podeu descarregar des de la pàgina web de l'Ajuntament (agenda de juliol).
El juliol serà un mes bastant buit d'activitats culturals, i és que ha arribat l'estiu i les vacances, tant per a l'Ajuntament com per moltes de les entitats culturals del poble. De totes maneres, malgrat sigui estiu, la pobresa cultural navarclina no és justificable. No són pocs els pobles de la resta del Bages que, precisament, per l'estiu elaboren un interessant programa cultural, sobretot aprofitant la frescor de les nits. No només em refereixo a Manresa, que té un major dinamisme, sinó a pobles com Navàs que ha programat una agenda més completa i atraient per als diferents grups socials del poble (però bé, tampoc és que sigui gran cosa...).
Malgrat l'escassetat d'activitats previstes, n'hi ha algunes que es mereixen ser destacades:
- la representació del nou espectacle de l'Esplai, Festa Major, dirigit pel Jaume Costa, que s'estrena aquest diumenge 6 al Teatre-Auditori Agustí Soler
- la celebració de la revetlla del barri de Sant Bartomeu i Tres Pins, aquest dissabte 5
- una exposició d'aquarel·les de Josep Cornet Puigoriol, a la capella de Sant Bartomeu entre el 12 i 27, organitzada pel GrupArt
- i el passi de dues pel·lícules a la plaça de l'Ajuntament, el 18 i el 26 (aquesta darrera inserida en un acte solidari amb el Sahara -suposo que amb l'Occidental-)
I poca cosa més.