divendres, 2 de maig del 2008

El "Grup Teatre Navarcles" celebra el seu 25è aniversari

Representació de La puntaire

Tal i com el "Grup Teatre Navarcles" havia anunciat anteriorment, el curs 2007-08 el dedica a celebrar el seu 25è aniversari. Primer va ser amb la representació de D'aquesta aigua no en beuré, de Josep M. Folch i Torres, i una exposició de cartells el novembre de 2007, i per al proper juny està preparant un segon acte.
El dia 8 de juny, al migdia al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas, es durà a terme la presentació de dos llibres d'història del teatre de Navarcles. El primer és Història del teatre popular i amateur de Navarcles (1898-2008) i el segon és un Quadern de Navarcles titulat Grup Teatre Navarcles: 25è aniversari. Tot i que en el programa no posa qui és l'autor, d'acord al que el Sebastià Puig, president del grup, va dir diumenge passat durant l'acte de lliurament del premi de l'Aplec Sant Jordi, podria ser l'actor Xavier Oliveras. La presentació d'ambdós llibres anirà a càrrec del navarclí Joan Anguera Picañol, actor, director i professor de l'Institut del Teatre, que també va ser present a l'acte d'aquest diumente passat.
L'acte continuarà amb un dinar de germanor, en el que han estat convidats tots els socis i participants i col·laboradors del grup durant aquests 25 anys, des de la representació de La puntaire, de Salvador Bonavia, el 1983.
Ja en continuarem informant.