dissabte, 7 de juny del 2008

Concert de "Celeste Alías Guitar Trio"

"Celeste Alías Guitar Trio": Santi Careta (esquerra), Celeste Alías (centre) i Dani Comas (dreta)

Ahir a la nit, al teatre del Casal, es va dur a terme un concert de música a càrrec de "Celeste Alías Guitar Trio", un trio format per dues guitarres i una veu. Aquesta és una formació poc freqüent, essent el més comú una guitarra i un baix. L'acte va ser organitzat pel "Grup de Teatre Navarcles" dins de la programació de Primavera al Casal, un fet curiós si tenim en compte que es tracta, precisament, d'una agrupació teatral. L'any passat, també en la programació de Primavera al Casal, també va oferir-se un concert de música, el del grup de jazz "Odd Trio". Celeste Alías no era la primera vegada que venia a Navarcles; amb anterioritat havia treballat aquí. L'assistència va ser més o menys l'esperada, a l'entorn d'una cinquantena de persones.
En el programa de mà es podia llegir, en relació a aquesta formació, que "la variabilitat d'estils que inclou la música (i més concretament si partim del concepte de música jazz) és sense dubte un dels elements que la fan màgica. A més a més, si a aquest fet hi afegim les diferents versions que poden aportar els diferents músics i així mateix les diferents formacions, s'obre un món de possibilitats infinites.
En aquest sentit, Celeste Alías, presenta aquest trio en el que destaca la diversitat estilística; així mateix, una formació íntima on el so de les guitarres abraça la veu càlida, dolça i captivadora d'una cantant que no deixa de sorprendre i emocionar amb la seva alegria i narrativa, amb la qual aconsegueix transportar a l'oient a un món de somnis íntims i emocionants."