dimarts, 3 de juny del 2008

L'Agenda de Navarcles, de juny de 2008

L'Ajuntament de Navarcles ja ha distribuït per les cases del poble l'agenda cultural d'aquest mes de juny, que també es pot descarregar des d'aquest enllaç. Del conjunt d'actes programats cal destacar els següents:

- una vetllada musical a càrrec de "Celeste Alias, Guitar Trio" al teatre del Casal, aquest divendres dia 6. L'acte forma part de la programació de Primavera al Casal del "Grup Teatre Navarcles".
- una exposició de ceràmiques i escultures realitzades per Montserrat Riu, a la capella de Sant Bartomeu, que es podrà visitar entre els dies 7 i 24. L'exposició l'organitza el Grupart de Navarcles.
- el dia 7, al teatre-auditori hi haurà la representació de El circ de Sara, a càrrec de l'Ateneu Popular de 9 Barris (de Barcelona)
- la presentació de dos llibres d'història del teatre de Navarcles, dels que ja n'havia parlat amb anterioritat, escrits pel Xavier Oliveras i presentats pel Joan Anguera Picanyol: Història del teatre popular i amateur de Navarcles (1898-2008) i el Quadern del Grup Teatre Navarcles, 25è aniversari; al teatre-auditori el diumenge 8. Ho organitza el "Grup Teatre Navarcles"
- i, finalment, el 19è Festival de Ballet, sota la direcció de la Loli Rubio, els dies 28 i 29 al teatre-auditori.