dilluns, 16 de juny del 2008

El "Trio Alquímia" guanya el Premi Tutto

Trio Alquímia: (d'esquerra a dreta) Ariadna Padró (violí), Laia Besalduch (viola) i Anna Costa (violoncel)

Ahir, 15 de juny, el trio de corda "Trio Alquímia" (del que en forma part la navarclina Anna Costa, violoncelista, Laia Besalduch i Ariadna Padró), va guanyar la sisena edició dels Premis Tutto, que organitza COMRàdio i el programa de música clàssica "Tutto Demestres". El concert i gala final es va celebrara a la Sala Gran de l'Auditori de Barcelona, en presència de centenars de persones. El Premi Tutto és un concurs de música clàssica i contemporània per a joves intèrprets, i en la present edició, ha tingut com a lema "La portes al cor". El concurs s'adreça a solistes i grups de cambra instrumentals i vocals i cantants amb un límit d'edat de 30 anys per als instrumentistes i de 33 per als cantants.
El premi per a les guanyadores ha estat de 3.000 €, així com l’actuació a diversos concerts patrocinats per la Xarxa de Músiques de Catalunya, l’hotel Monegal, Columna Música i la Fundació Mas i Mas. La directora de Continguts de COMRàdio, Núria de José, va fer entrega del xec.
Per més informació es poden llegir aquesta notícia de COMRàdio i aquesta altra notícia publicada al diari digital LaMalla.net. Les diferents interpretacions es poden escoltar a la pàgina web de COMRàdio. D'altra banda, en aquesta pàgina hi ha més informació sobre el "Trio Alquímia".
Moltes felicitats!