dissabte, 7 de juny del 2008

El grup de teatre "Els Interrogants" celebra 10 anys d'existència

Aquest any 2008 és un any de celebracions per al teatre navarclí. Recordem que des de fa uns mesos el "Grup Teatre Navarcles" està celebrant el seu 25è aniversari, aviat es presentarà el llibre d'història del teatre, de 110 anys, i aquest diumenge passat el grup de teatre "Els Interrogants" van celebrar el seu 10è aniversari. Ho van anunciar en el programa de l'obra que varen presentar, Temps era temps, en el que s'hi podia llegir:
"Ah, i no ens podem deixar de dir que aquest any 2008 fem 10 anys! Quins records... que n’han passat de coses d’ençà que el 1998 estrenarem Anem a fer Grease al teatre del Coro. En tots aquests anys hem fet algunes obres i ha passat per aquí moltíssima gent. Segurament ara estareu pensant que teníem enveja del “Grup Teatre Navarcles”, que aquest any en celebra 25. Doncs sí, ves! I què? Nosaltres també tenim ganes de fer festes, bufar espelmes, emborratxar-nos i “escopir a la closca pelada dels cretins”."
El grup va començar el 1998, actuant al teatre del Coro, on s'hi estigué fins a l'any 2000. La primera obra la va presentar com a "Grup Teatre de la Societat Coral Harmonia", per després, a partir de la segona, passar-se a anomenar "Els Interrogants d'Amabile". Posteriorment, a partir de 2004, el va simplificar en la seva denominació actual. El grup des del principi ha estat liderat pel Manolo Pérez, que ha exercit de guionista i director. Totes les obres que han representat han estat escrites i dirigides per ell, si bé en algunes ocasions el Juanmi Garrido o el Xavier Oliveras han col·laborat també en l'escriptura i la direcció. Les obres que han presentat fins ara són les següents: Anem a fer Grease, El Chiringuito, Queixalades, Follow the leader, Hijo de la Luna (primera versió), Manolo in love -no es va arribar a estrenar, Fill de la Lluna (segona versió), Creu de navalles, Dona contra dona i Temps era temps.

Emblema utilitzat durant els primers anys

En aquesta pàgina, escrita l'any 2000 per un dels membres del grup, es pot llegir una miqueta més d'informació.